Emanetine sahip çıkacağız Atam!

Emanetine sahip çıkacağız Atam!

İzmir’de Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümü coşkusu şehre yayılan çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Limontepe Çocuk Faaliyet Merkezi’ne gelen öğrenciler gün boyu süren kutlama etkinliklerine katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 Ekim Perşembe saat 11.00’de de Kadifekale Mercek’te Uçurtma Şenliği düzenleyecek.

Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu tüm kente yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Limontepe Çocuk Faaliyet Merkezi’nde de renkli etkinlikler düzenledi. Merkezde eğitim gören öğrenciler ile ailelerin katıldığı Cumhuriyet’in 100. yılı etkinliğinde şarkılar, danslar, yüz boyama gibi etkinliklerle günleri eğlenen minikler ellerindeki Türk bayrakları ile Cumhuriyet marşlarını hep bir ağızdan söyledi.

Cumhuriyet ışığında yolumuza devam ediyoruz

Limontepe Çocuk Faaliyet Merkezi Birim Sorumlusu Gülşah Karadoğan, “Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında birimlerimize yakın sokaklarda çocuk etkinlikleri düzenliyoruz. 29 Ekim haftası boyunca merkezimizdeki etkinliklerde ve eğitimlerde günün anlam ve önemini belirten faaliyetler ve atölyeler düzenliyoruz. Cumhuriyet ışığında yolumuza devam ediyoruz. Coşkumuz sürüyor” dedi.

Atatürk’ü çok seviyorum

12 yaşındaki Fadime Öztürk, Cumhuriyet’in 100. yılına girecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Atatürk’ü çok seviyorum. Cumhuriyet’i Atatürk kurdu. Bağımsız olarak yaşıyoruz ve bağımsız olarak öleceğiz. Bunu herkes bilmeli. Nice 100 yıllara daha” dedi.

Nehir Altın, “Bayrağımızın sembolü bizim bağımsızlığımız oluyor. Atatürk bizim için canla başla çalıştı, bir sürü savaşlara girdi. Hepsini bizim için yaptı. Atatürk’ü çok seviyorum” diye konuştu.

Ceylin Nisa Altun, “Çok eğlenceli bir gün geçiriyoruz. Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili etkinlikler yapıyoruz. Bu ülkede yaşadığım için çok mutluyum. Atatürk bize özgür bir ülke bırakmış” şeklinde konuştu.

Kadifekale’de yüzlerce çocuk gökyüzünü uçurtmalar ile donatacak

26 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Kadifekale’de Uçurtma Şenliği düzenleyecek İzmir Büyükşehir Belediyesi, gökyüzünü yüzlerce çocuğun uçurduğu uçurtmalar ile donatacak. Rotary 2440. Bölge ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 13.00 ile 17.00 saatleri arasında da Kadifekale Mercek’te 16 çocuk ve yetişkin atölyesi, mini konser, zumba, karaoke etkinlikleri düzenlenecek. Kadifekale Çocuk Korosu ve Barış Çocuk Orkestrası’nın seslendireceği Cumhuriyet şarkları ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı