Gölcük'te Film Festivali Keyfi Bekçi Filmi ile yaşanacak

Gölcük Belediyesi, 2. Kocaeli Film Festivali kapsamında Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda ödüllü “Bekçi” adlı filmi Gölcüklülerle buluşturacak.

Gölcük Belediyesi “Sanat Kenti Gölcük” sloganı ile kültür-sanat etkinliklerini sürdürüyor. Gölcük Belediyesi; 2. Kocaeli Film Festivali kapsamında, ödüllü bir film olan “Bekçi” adlı filmi Kazıklı Kervan Sarayı Kültür Yapısı’nda Gölcüklülerle buluşturacak. 3 Kasım Cuma günü saat 20.00’da başlayacak olan ücretsiz film gösterimine tüm Gölcük halkı davet edildi.

 

FİLMİN KONUSU

Kasabanın mezarlığında bekçilik yapan Salih, ilerlemiş yaşına rağmen her gün işten eve iki kilometrelik yol gider. Her akşamüstü bekçi kulübesine gelip sabah gün doğmadan geri dönen Salih’in hayatı sadece bundan ibarettir. Kendi halinde bir yaşantısı olan Salih, yaptığı işten dolayı bir süre sonra gerçek dünyadan kopmaya başlar. Kulübeye gelirken giderken kasaba yolunda yaşadıkları, gece kulübeye gelen adamlar ve Salih’in rüyasına giren genç kız onun psikolojisinin bozulmasına neden olur. Zamanla paranoya görmeye başlayan Salih, artık gerçekle hayali birbirine karıştıracak hale gelir. Durmuş Akbulut’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Turan Özdemir, Serhan Süsler, Koray Ergun, Uğur Karabulut, Engin Çelik gibi isimler yer alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı