Halk Müziğinin Güçlü Sesi İnegöl'de Kulakların Pasını Sildi

İnegöl Belediyesi, Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında THM Gençlik Korosu ile Türk Halk Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Selcan Kökçen Şahin’i İnegöllülerle buluşturdu.

İnegöl Belediyesi’nin yaz ayları için hazırladığı kültür sanat programları tüm hızıyla sürüyor. İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun muhteşem gala gecesiyle başlayan, ardından; Safa Zakir, Şükrü Turan ve THM yetişkin korosu ile Tuğba Ger konserleriyle devam eden “Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat Etkinlikleri” kapsamında geçtiğimiz Cuma akşamı da çocuklara yönelik Abdullah Beyaztaş ve Mithat kukla ile sirk gösterisi yapılmıştı. 6 özel gecenin yer aldığı programlar kapsamında Cumartesi akşamı da THM Gençlik Korosu ile TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı, kendine has mükemmel yorumları ile bilinen halk müziğinin güçlü sesi Selcan Kökçen Şahin İnegöllülerle buluştu. Amfi Tiyatro’da yıldızların altında gerçekleşen konserde, genci yaşlısı her yaştan vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı.

THM GENÇLİK KOROSU TAM NOT ALDI

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümü, İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosunun sunumlarıyla başladı. Şef Rıdvan Sayın yönetimindeki koro, solo ve koro eserlerle yeteneklerini sergiledi. Amfi Tiyatroyu dolduran vatandaşların da enerjisi ile unutulmaz bir atmosfer yaşandı. THM Gençlik Korosu, dinleyenlerden tam not aldı.

SELCAN KÖKÇEN ŞAHİN KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Konserin ikinci bölümünde ise TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı, halk müziğinin güçlü sesi Selcan Kökçen Şahin sahneye çıktı. Kendine has yorumu ve güçlü sesiyle adeta kulakların pasını silen sanatçı, seslendirdiği eserlerle kendini dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda sahneye davet edilen Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, kısa bir selamlama konuşması yaparak “Yıldızların Altında Açık Hava Kültür Sanat etkinliklerimiz devam ediyor. Bu akşam Türk Sanat Müziği koromuz ile ülkemizin nadide seslerinden Selcan Kökçen Şahin hanımefendiyi ağırladık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Siz kıymetli vatandaşlarımıza da bu akşam bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu. Gecenin anısına sanatçıya hediye takdimi gerçekleştirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı