Kulüp, merakla beklenen yeni sezonuyla 15 Eylül'de sadece Netflix'te

Netflix, yayınlandığı ilk günden itibaren çok sevilen Kulüp’ün heyecanla beklenen yeni sezonundan ilk fragmanı paylaştı. Kulüp’ün ikinci sezonu, 15 Eylül’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin hikayesi 1960’lı yılların İstanbul’unda devam ediyor. Artık 5 yaşına gelen Rana, Kulüp’ün hareketli ve pırıltılı dünyasına hayranlık duyarak büyürken, Matilda ve Çelebi Kulüp’ü her şeye rağmen ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Raşel’in Rana ile kendi ailesini kurmayı öğrenme mücadelesini de konu alan sezonda Kulüp ailesi bütün zorluklara karşı dimdik durmaya çalışarak birbirine her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetleniyor. 

Hikaye yaratıcılığını Rana Denizer’in üstlendiği, proje yaratıcısı Zeynep Günay’ın yönetmen koltuğunu Seren Yüce ile paylaştığı dizinin Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci, ve Asude Kalebek gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna 2. sezonunda Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma gibi yeni isimler de dahil oluyor.

 

Kulüp 2. Sezon Hakkında:

1960’ta Türkiye gibi İstanbul’un sosyal hayatı ve eğlence dünyası da köklü bir değişimin eşiğindedir. Yaşatılan baskılara karşı duran Çelebi ve Matilda, Kulüp İstanbul Ailesi’ni ayakta tutmak için birlikte mücadele vermektedirler. Zamansız büyümek zorunda kalan Raşel ise artık 5 yaşında olan Rana’nın annesidir ve çekirdek ailesini bir araya getirmeye çalışmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı