Malkara Belediyesi tarafından “Karne Şenliği" etkinliği düzenlendi

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 21 Haziran 2023 Çarşamba günü Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkında, 2022 – 2023 yılı eğitim öğretim yılını tamamlayan çocuklarımız için “Karne Şenliği” etkinliği düzenlendi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Hüseyin Vasfi Güner etkinliklerde doyasıya eğlenen çocukların mutlu anlarına eşlik etti. Yapılan etkinlikler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,“ Çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğudur. Onlar için ne yapsak azdır. 2022 – 2023 yılı eğitim öğretim yılında harcamış oldukları emeklerin ve çabaların ardından çocuklarımız için Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkında “Karne Şenliği” etkinliği düzenledik. Çocuklarımız, 1 yıl boyunca vermiş oldukları emeklerin karşılığında iyi bir tatili hak ettiler. Şimdi sıra onları eğlendirerek bir sonra ki eğitim öğretim yılına mutlu ve huzurlu bir şekilde hazırlamakta. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine güzel bir tatil sezonu diliyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında Şehitlik Parkı ve 15 Temmuz Demokrasi Parkında düzenlenen Karne Şenliği’nde, şişme oyun parkı, palyaço, maskot, fly tüp, sosis balon, konfeti, köpük makinesi, yüz boyama ve animasyon etkinlikleri gerçekleştirildi. Yapılan etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlenip, tatilin keyfini çıkardılar.

Etkinlikler arasında çocuklara ücretsiz olarak patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramı yapıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı