Netflix, Heart Of Stone'un resmi fragmanını TUDUM: hayranlara özel küresel bir şölen kapsamında paylaştı

Başrollerinde Gal Gadot ve Jamie Dornan’ın yer aldığı Heart of Stoneun resmi fragmanı 17 Haziran Cumartesi günü Brezilya’dan canlı yayınlanan TUDUM: Hayranlara Özel Küresel Bir Şölen kapsamında paylaşıldı.

Filmin yıldızları Gal Gadot, Jamie Dornan ve Alia Bhatt, Noga Erez’in film için bestelediği Quiet şarkısı eşliğinde TUDUM sahnesine çıkarak filmin resmi fragmanını duyurdu. Aksiyon dolu Heart of Stone, 11 Ağustos’ta sadece Netflix’te!

 

Heart of Stone Hakkında: 

İstihbarat ajanı Rachel Stone (Gal Gadot), adına çalıştığı küresel çaplı, güçlü barış koruma örgütü ile bu örgütün en değerli ve tehlikeli varlığının kaybedilmesi arasındaki tek engeldir.

Tecrübesiz bir teknisyen gibi görünen Rachel Stone, ajan Parker (Jamie Dornan)’ın yönetimindeki MI6 biriminde görevlidir. Ancak MI6 biriminin Rachel ile ilgili bilmediği şey, onun aslında diğer ajanlardan bile gizli tutulan, dünya çapındaki tehditlere karşı  gelişmiş teknoloji kullanan güçlü barış koruma örgütü Charter için çalışmakta olduğudur. Görev odaklı, rakamları takip eden ve kimseye güveni olmayan, kısacası mükemmel bir saha ajanı olmak üzere eğitilmiştir. Sıradan görevlerinden biri gizemli hacker Keya Dhawan (Alia Bhatt) sebebiyle sekteye uğradığında ise Rachel’ın dünyası sarsılır. Charter’ı korumak üzere önüne çıkabilecek tüm engellere karşı canını dişine takarken insanlığı en önemli varlığı haline gelir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı