Onlarca yazar ve binlerce kitap Seferihisarlılarla buluştu

Sakin şehir Seferihisar’da bu yıl ikincisi düzenlenen “Kitap Günleri”, onlarca yazar ve binlerce kitabı, Seferihisarlılarla buluşturdu. Kitap günleri kapsamında düzenlenen etkinliklere, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Kitap günlerini bir gelenek haline getireceğiz” dedi.

Seferihisar’da 15-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen “2. Seferihisar Kitap Günleri”ne ilgi büyük oldu. Çok sayıda yayınevinin stant açtığı kitap günleri kapsamında düzenlenen panel ve söyleşilere, pek çok ünlü isim katıldı. Sığacık’ta gerçekleştirilen etkinliklerin üçüncü gününde tiyatro sanatçısı Altan Gördüm’le, “Tiyatro ve Edebiyat” söyleşisi gerçekleştirildi. Dr. Arif Koşar ve gazeteci Hakkı Özdal, “İkinci yüzyıla girerken üç tarz-ı siyaseti aşmak” konusunu masaya yatırırken, tarihçi Sinan Meydan “100. Yılında Cumhuriyeti” anlattı. Seçim sonrası toplumda umut ve kaygı konusunda ise Psikiyatrist ve Yazar Dr. Arzu Erkan’la bir söyleşi yapıldı. “İkinci yüzyılda sosyal demokrasi” başlıklı panelin konukları ise CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’la, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın oldu.  

KAPANIŞ METİN UCA’DAN

Kitap günlerinin son gününde etkili olan yoğun yağış nedeniyle Teos Yazarlar Evi’nde yapılan söyleşi ve panelde de Gülce Başer, Tuğrul Keskin, Sol Parti MYK üyesi Alper Taş, Emek Partisi Milletvekili Sevda Karaca konuşmacı olarak yer aldı. Kapanış ise ünlü anlatıcı, sunucu ve TV programcısı Metin Uca’nın keyifli sohbeti ile yapıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de, düzenlenen etkinliklere ilginin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Kitap günlerini bir gelenek haline getireceğiz” diye konuştu.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı