Saray tiyatroya doyacak

Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü birbirinden güzel tiyatroları Aralık ayında Saraylılarla buluşturmaya devam ediyor. Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde 23 Aralık Cumartesi günü saat 20.30’da “55 Metrekare” adlı komedi oyunu, 24 Aralık Pazar günü “Lüküs Hayat” müzikli gösteri ve 30 Aralık Cumartesi günü çocuklar için “Karlar Ülkesi Yılbaşı Özel” sahnelenecek.

 

3 TİYATRO SAHNELENECEK

Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kültür sanat faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Saray Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen etkinliklerde hafta sonu (23-24 Aralık) Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde “55 Metrekare” ve “Lüküs Hayat” adlı yetişkin tiyatroları izleyiciyle buluşacak. 30 Aralık Cumartesi günü ise 13.00 ve 15.00 iki seans olmak üzere “Karlar Ülkesi Yılbaşı Özel” çocuklar için sahnelenecek.
 

BİLETLER ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Tiyatrolar hakkında açıklamada bulunan Saray Belediyesi, “Tiyatro oyunlarına tüm halkımız davetlidir. Biletlerinizi mesai saatleri içinde Atatürk Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.
 

OYUN TARİH VE SAATLERİ ŞÖYLE;

23 Aralık Cumartesi saat 20.30 “55 Metrekare” (Yetişkin)
24 Aralık Pazar saat 20.30 “Lüküs Hayat”(Yetişkin)
30 Aralık Cumartesi saat 13.00 ve 15.00 “Karlar Ülkesi Yılbaşı Özel”(çocuk oyunu)

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı