Star Wars Evreninden Yepyeni Bir Hikaye Disney+'a Geliyor

Lucasfilm’den Star Wars evrenine yepyeni bir soluk geliyor: ‘The Acolyte’. İzleyiciyi, Jedi Düzeni’nin gücünün zirvesinde olduğu ancak karanlık ile aydınlık arasındaki sınırın bulanıklaştığı bir döneme götüren 8 bölümlük dizi ‘The Acolyte’tan yeni tanıtım ve afiş yayınlandı. Merakla beklenen görkemli prodüksiyon, 5 Haziran’dan itibaren sadece Disney+’ta izleyicilerle buluşacak.

 

Jedi Düzeni gücünün zirvesindedir. Yüksek Cumhuriyet’te refah hüküm sürüyordur ancak aydınlık ve karanlık arasındaki denge sanıldığının aksine net değildir. İzleyicileri böyle bir döneme götüren ve Star Wars evrenine bambaşka bir bakış açısı sunan ‘The Acolyte’ten yeni tanıtım ve afiş yayınlandı. 8 bölümden oluşan dizi, 5 Haziran’dan itibaren sadece Disney+’ta yayınlanacak. 

Eski bir Padawan olan Osha, düşük rütbeli bir yük gemisi tamircisidir. Geçmişindeki gizemli ve hayatını değiştiren tek bir andan yıllar sonra, bir dizi Jedi cinayeti karşısında Cumhuriyet’in baş şüphelisine dönüşür. Ve tüm ipuçlarını birleştirdiğinde, gerçek katili yakalamanın tek yolu karanlık bir aile sırrını yeniden canlandırmaktan geçecektir. 

Leslye Headland’in yaratıcısı olduğu; Amanda Stenberg, Dafne Keen, Jodie Turner-Smith, Joonas Suotamo, Amy Tsang ve Carrie-Anne Moss’un başrollerini paylaştığı dizi Star Wars takipçilerine yenilikçi bir seyir zevki sunacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı