Tom Hanks'ten Mel Gibson'a, Tüm Yıldızlar Fantastik Bilim Kurgu Filmleriyle FilmBox Extra'da!

SPI International, 8 – 15 Temmuz tarihleri arasında FilmBox Extra ekranlarında 3 heyecanlı fantastik bilimkurgu filmini ekran prömiyeri olarak izleyicilere sunuyor. Halle Berry, Naomi Watts, Rihanna, Ethan Hawke, Frank Grillo, Mel Gibson, Tom Hanks, gibi Hollywood efsaneleriyle, uzayın ve zamanın derinliklerinde, hayallerin sonsuzluğunda muhteşem anlar yaşamaya hazır mısınız?

 

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, dünya genelinde büyük ilgi toplayan ve gösterime girdikleri andan itibaren modern klasikler arasında gösterilen 3 bilimkurgu fantastik filmin ekran prömiyerini, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra ekranlarında izleyicilerle buluşturuyor. 

 

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (Valerian) – 8 Temmuz Cumartesi – Saat: 21:30

Milyonlarca hayrana sahip Rihanna ve Ethan Hawke’ın da rol aldığı filmde, Özel ajanlar Valerian ve Laureline, bin gezegenden oluşan bir evrende maceradan maceraya koşuyorlar. Bu evreni ve devasa metropolü Alpha’yı tehdit eden karanlık gücü önce tanımlayıp, sonra yok ederek geleceği korumak görevini üstleniyorlar.

 

Patron Seviyesi (Boss Level) – 12 Temmuz Çarşamba – Saat: 10:55

Başrollerinde Naomi Watts ve Frank Grillo’nun yanı sıra Mel Gibson’u da barındıran filmin öyküsünde, sürekli kendini tekrarlayan bir zaman döngüsü içerisinde, öldürüldüğü güne hapsolan eski bir özel kuvvetler ajanı, zamansız ölümünün ardındaki gizemi çözmek için mücadele veriyor.

 

Bulut Atlası (Cloud Atlas) – 15 Temmuz Cumartesi- Saat: 10:55

Matrix serisinin yaratıcıları Wachowski kardeşlerin ve Run Lola Run yönetmeni Tom Tykwer’in 3’lü yönetmen koltuğunda, Halle Berry ve Tom Hanks’in de kamera önünde yer aldıkları bu epik film, bir katilden bir kahramana dönüşen ve bir devrime ilham vermek için yüzyıllar boyunca dalgalanacak bir nezaket eylemine imza atan bir ruhun öyküsünde, bireysel yaşamların ve eylemlerinin geçmişte, şimdi ve gelecekte birbirini nasıl etkilediğinin keşfine çıkıyor.

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox.com web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı