Baraflex’ten Elektriğini Üreten Fabrika Yatırımı

​​Baraflex’ten Elektriğini Üreten Fabrika Yatırımı

“Bugüne kadar ne bir teşvik ne bir yardım aldık” diyen Baraflex Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin: “Gebze’de öz sermayemizle satın aldığımız sanayi imarlı arsamızda kuracağımız fabrikamızın temelini bu sene atacağız. Enerjisini kendi üretecek fabrikamızda 100 kişiyi istihdam etmeyi ve yıllık 150 milyon TL’lik üretim yapmayı planlıyoruz.”

Savunma sanayinden otomotiv sektörüne, ulaşımdan enerjiye, elektriğin geçtiği ve motorun olduğu her yerde kullanılan bakır her zamankinden daha kıymetli olan bir madendir. Bakırı işleyen ve kullanılabilir hale getiren ​​Baraflex ​Enerji A.Ş de, Türkiye’nin bu sektördeki önemli firmalarından. Şu anda İstanbul’un 3 farklı ilçesinde üretim yaptıklarını söyleyen Baraflex Yönetim Kurulu Başkanı İskender Gültekin, “1980’de öz sermayemizle kurduğumuz şirketimiz aynı düsturla yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata devam ediyor” dedi.

Yerli bakır kullanıyoruz

Her manada yerli ve milli bir firma olduklarını belirten Gültekin, “Ham maddemizi yani bakırı da ülkemizden satın alıyoruz ve işleyip orta, alçak ve yüksek gerilim ile bütün bara sistemlerine üretim yapıyoruz. Yerli otomobilimiz Togg’dan tutun da Aselsan, Roketsan gibi kritik öneme sahip firmalara, savunma sanayii, ulaşım ve aklınıza gelecek her sektörde her projede ürünlerimizle yer alıyoruz. Tabi sadece yurt içinde satış yapmıyoruz. Aynı zamanda ihracat da yaparak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

‘Bu sene temelini atacağız’

“Son dönemlerde bakıra olan talep arttı” diyen ​​Baraflex​ Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin şöyle konuştu: “Çünkü kullandığımız hemen hemen her şey elektronik oluyor. Biz de bu ölçekte kapasitemizi yüzde 35 artırdık. Fakat artan talep ve kapasiteden dolayı üretimimizi tek çatı altında toplama kararı aldık. Bu nedenle yine öz sermayemizle ve teşviksiz, Gebze’de sanayi imarlı bir arsa satın aldık. Bu sene inşallah temelini atacağımız fabrikamızda 100 kişiyi istihdam etmeyi ve yıllık 150 milyon TL’lik üretim yapmayı planlıyoruz. Çatısına GES kuracağımız fabrikamız kendi elektriğini karşılayacak.”

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı