Elektronik Sigara Aromaları

Küçük bir pil ve sigaraya benzeyen önceden şarj edilmiş bir hazne içerir. Ciddi sigara içenler için tatmin edici değildir. Odanın yoğunluğundan IQos E-sigara modelleri dolayı diğer tipler modellere göre daha fazladır. Yüksek buhar oranı sayesinde tüm sigara içenleri memnun eder.

Sigara tipi modellere göre oldukça büyüktür. Şarj edilebilir ve ekonomiktir. Ancak memnuniyeti yoğun değildir. Sigara içmek sağlıksız bir alışkanlık olarak kabul edilir. Bununla birlikte, e-sigara ile konvansiyonel sigara içmek kadar çok sağlık riski yoktur. Ancak doğru elektronik sigarayı seçmek normal sigara almaya benzer. Önemli olan vaping atomizerini seçmektir. E-sigara likitinin yani likitin kalitesi çok önemlidir. elektronik sigara alırken dikkat edilmesi gerekenler;

Sağlıklı sigara içmeyi seçen birçok kişi, eskiden giydiklerine benzer bir şeyler giymek ister. Bununla birlikte, bir e-sigara, nikotin isteklerini tatmin heets sigara satın al ettiği sürece değersiz olabilir. Elektronik sigaranın görünümü önemli değilse her zaman ergonomik tasarıma sahip bir marka tercih edebilirsiniz.

Herhangi bir e-sigara tarafından üretilen buharın hacmi ve kalitesi önemli bir husus olmalıdır. Sıvı buhar yoğunluğu, birçok marka iyi miktarda buhar verdiğini söylüyor ama bu değişkenlik gösteriyor. Sahip olduğunuz miktardan daha fazlasını veya daha azını istiyorsanız, size en uygun birimden satın alabilirsiniz.

Duman miktarı, sigaralar tarafından sağlanan nikotin konsantrasyonundan büyük ölçüde farklıdır. Likit seçiminde kullanılan nikotin yüzdesi kullanılan aerosole göre değişmektedir. Bu nedenle yoğun sigara içenlerin minimum 10-18mg e-sigaraya ihtiyacı olabilir. Ancak bu MTL yani ağızdan akciğere şeklinde bir sprey ile yapılabilir. DL içim yani direkt nargile içimi için olan ürünler için bu seçim maksimum 6 mg olabilir. 10-16mg sıvı kullandıktan sonra, IQOS elektronik sigara satın al iştahınızı gidermeden önce pilinizin bitmesini engellemektir.

Sigara içenler genellikle belirli bir lezzet aramayı gereksiz bulurlar. Aromalı sigara içmek istiyorsanız birçok aromada elektronik sigara almayı düşünebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı