Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu 'Orta Oyunu'nu sahneledi

Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Hasan Hüseyin Karabağ’ın ‘Ters Evlenme’ oyunundan uyarlanan ‘Orta Oyunu’ adlı oyunu 9 Ocak’ta LYSA’da sahneledi.

Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, ‘Orta Oyunu’ adlı oyunla ikinci kez sahne aldı.

Hasan Hüseyin Karabağ’ın ‘Ters Evlenme’ oyunundan uyarlanan ‘Orta Oyunu’nu ilk kez 2023 yılının son günlerinde sahneleyen Lüleburgaz Belediyesi Tiyatro Topluluğu, yoğun istek üzerine aynı oyunla ikinci kez tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

9 Ocak’ta Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) Cahit Irgat Salonu’nda sahnelenen oyunu Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

İzleyicilerin kahkaha tufanı yaşadığı oyun yine tam not aldı.

Erdoğan Anıl Tekin’in hem yönetip hem rol aldığı oyunun kadrosunda Egemen Göksu, Burak Buyrukoğlu, Can Öztekin, Elif Toköz, İsmet Altay Süpürgeci, Meltem Siftahoğlu, Ömer Ermen, Serap Öner, Serkan Ölmez ve Tansu Edip Gökbudak yer aldı.

Müziklerini Klarnetçi Adnan ve orkestrasının üstlendiği oyunun ses ve ışıklarını Tolga Temel, oyunun sahne amirliği ve suflörlüğünü Şakir Acar, sanat danışmanlığı ve afiş tasarımını Serkan Ölmez yaparken, kostümleri de Hanife Özerli hazırladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 10000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı